Cruise Amsterdam Cruise Amsterdam
Amsterdam

Cruise Amsterdam

Iets te vieren of gewoon een keer genieten op het water, al varende kunt u vele mooie, leuke en historische bezienswaardigheden ontdekken. Of het nu gaat om een intiem boottochtje in een historische sloep/salonboot tot een vaarevenement op een partyschip voor grotere gezelschappen. Cruise Amsterdam verzorgt zowel reguliere als exclusieve borrel en dinner cruises door de grachten van Amsterdam en rondom Amsterdam. Bekijk hieronder een impressie van Amsterdam.

Nico en sloep Gijs, een onvergetelijke combinatie.

Dat kan ook niet anders want Nico is een schipper in hart en nieren. De ras echte Amsterdammer is namelijk schipper op de GVB veren en kent de Amsterdamse wateren op zijn duimpje. Ook heeft hij jaren lang op de passagiersvaart gewerkt door het hele land. Hij is vaak te vinden op het NDSM- en Houthavenveer. Een heerlijk stuk varen waarbij Nico onderweg geniet van het uitzicht, “zijn” stad en de cruiseschepen.

Sloep Gijs

Als Nico niet op het water is voor de GVB dan is het wel in zijn sloep Gijs. Deze klassieke sloep “Gijs” uit 1953 biedt flink wat comfort en samen met Nico is het een heel gastvrije sloep waar je je al snel thuis voelt. Sloep Gijs biedt plaats aan 6 tot 8 personen en is van alle gemakken voorzien. Er is een overdekt stuk en een open stuk, tevens heeft sloep Gijs een toilet aan boord en een koelkast om de drankjes koud te houden tijdens de cruise. Het is zowel mogelijk om Gijs te huren voor een vaartocht binnen de Amsterdamse grachtengordel als daarbuiten.

Sloep Gijs
Copyright (c) 2017 Cruise Amsterdam
Cruise Amsterdam
Facebook Google Instagram