Cruise Amsterdam Cruise Amsterdam
Vaarroutes

Vaarroutes

Om u te inspireren bij het plannen van uw tocht beschrijven wij een aantal voorbeelden van vaargebieden en bezienswaardigheden langs het water. Natuurlijk helpen wij ook met vaartochten op maat. Heeft u een opstaplek en wilt u brainstormen over de mogelijkheden van routes en bestemmingen? Wij denken graag met u mee. Met onze sloep Gijs zijn naast Amsterdam ook Zaandam en de Amstel leuke opties. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij alle mooie rivieren, meren, grachten en bestemmingen.

Centrum

Centrum

Het oude centrum van Amsterdam ontdekken met mooie anekdotes en verhalen van onze ervaren schipper.

de Wallen

de Wallen

Schipper Nico neemt u mee op een onvergetelijke tocht door de Amsterdamse Wallen. Vooral 's avonds is dit een aanrader.

de Jordaan

de Jordaan

Ontdek de Amsterdamse Jordaan: de meest bezongen, beschreven en geromantiseerde stadswijk van Nederland.

Museum Route

Museum Route

Combineer een rondvaart door Amsterdam met een bezoek aan een museum. Bijvoorbeeld de Hermitage, het Scheepvaart museum of het EYE Film Instituut aan het IJ.

het IJ

Het IJ

Rondom het IJ is veel nieuwe architectuur van de hoofdstad te bewonderen. Maak een rondvaart langs Java-, KNSM- en Borneo eiland, Muziekgebouw aan het IJ, Passenger Terminal, of de Silodam.

de Amstel

De Amstel

Een rondvaart over de Amstel in Amsterdam geeft u uitzicht op het fameuze Amstel Hotel, het koninklijke theater Carré, de Hermitage, de Stopera en de Dansende huisjes.