Cruise Amsterdam Cruise Amsterdam
Zakelijk

Zakelijk varen

Verstevig uw banden met relaties of medewerkers door iets speciaals te organiseren en laat hen op unieke wijze Amsterdam ontdekken. Cruise Amsterdam verzorgt lunch en borrel cruises door de grachten van Amsterdam en omgeving.

Teambuilding

Neem uw team mee op een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Door heerlijk te ontspannen op de boot onder het genot van een hapje en drankje kunt u relaxed met uw team andere zaken bespreken dan op kantoor. In combinatie met een drop-off voor een activiteit aan wal zal deze rondvaart helemaal een onvergetelijke ervaring worden.

Relatiebeheer

Verstevig uw banden met relaties door iets speciaals te organiseren en laat hen op unieke wijze Amsterdam ontdekken. Cruise Amsterdam verzorgt exclusieve borrel en dinnercruises door de grachten van Amsterdam en omgeving. Combineer deze rondvaart met een vergadering op een van onze bekende locaties.

Vergaderen

Vergaderen met uitzicht op het IJ in Amsterdam Noord? Dat kan op een sfeervolle lichte locatie! Het Verenhuis aan het IJ is een fijne rustige vergaderlocatie aan het water wij verhuren deze locatie in Amsterdam Noord eventueel i.c.m. catering arrangementen. Op zonnige dagen kunt u ook terecht op het buiten terras met een mooi uitzicht op het IJ. Geniet hier van een vergaderbreak of sluit de bijeenkomst af met een (aangeklede) borrel, buffet of bbq.

Copyright (c) 2017 Cruise Amsterdam
Cruise Amsterdam
Facebook Google Instagram