Cruise Amsterdam Cruise Amsterdam
Amsterdam

Cruise Amsterdam

Iets te vieren of gewoon een keer genieten op het water, al varende kunt u vele mooie, leuke en historische bezienswaardigheden ontdekken. Of het nu gaat om een intiem boottochtje in een historische sloep/salonboot tot een vaarevenement op een partyschip voor grotere gezelschappen. Cruise Amsterdam verzorgt zowel reguliere als exclusieve borrel en dinner cruises door de grachten van Amsterdam en rondom Amsterdam.

Vaarroutes

Vaarroutes

Cruise Amsterdam helpt u graag verder en in overleg kunt u uw eigen ideeën ten uitvoer brengen. Wij maken van uw boottocht een onvergetelijke ervaring en varen u naar plekken waar menigeen nog nooit is geweest. Sloep Gijs is onder andere geschikt voor vaartochten met zakenrelaties, familie/vrienden of een vrijgezellenfeestje.

Sloep Gijs Sloep Gijs

Sloep Gijs

Op onze klassieke sloep “Gijs” uit 1953 bieden wij u comfort en gastvrijheid toegespitst op uw specifieke wensen. Het is ook mogelijk om Gijs te huren voor een vaartocht buiten de grachtengordel van Amsterdam.

Catering Catering

Catering

Prachtig Amsterdam ontdekken onder het genot van een hapje en een drankje? Cruise Amsterdam verzorgt diverse lunch, borrel en kleine diner cruises door de grachten van Amsterdam zowel op de sloep als aan wal.

Zakelijk Zakelijk

Zakelijk

Neem uw team mee op een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Door heerlijk te ontspannen op de boot onder het genot van een hapje en drankje kunt u relaxed met uw team andere zaken bespreken dan op kantoor.

Copyright (c) 2017 Cruise Amsterdam
Cruise Amsterdam
Facebook Google Instagram