Cruise Amsterdam Cruise Amsterdam
Catering

Catering

Verstevig uw banden met relaties of medewerkers door iets speciaals te organiseren en laat hen op unieke wijze Amsterdam ontdekken. Cruise Amsterdam verzorgt lunch en borrel cruises door de grachten van Amsterdam en omgeving.

Borrel

Wij onderscheiden ons door onze sloep Gijs te combineren met een lunch aan boord of een borrel met drop off bij een van de vele restaurants. Uw bijeenkomst wordt een unieke ervaring. Hierbij bieden wij verschillende arrangementen aan, zoals bijvoorbeeld een champagne/prosecco cruise, candlelight cruise, borrel cruise of een sushi cruise. Daarnaast kunnen wij ook (luxe) borrel hapjes voor u verzorgen.

Lunch

Dit kan variƫren van sushi tot een kaasplateau van een borrelhapje met bitterballen tot een luxe private dining, mis en place of buffet. De cateraars met wie wij samenwerken leveren zoveel mogelijk eerlijke, biologische en kwalitatief hoogwaardige producten.

Hotspots

Wilt u een restaurantbezoek combineren met een cruise, dan is dat uiteraard mogelijk. Schipper Nico weet heel veel hotspots te vinden waar u gezellig kunt lunchen of dineren. En na het bezoek neemt Nico u weer mee de grachten op. Er zijn genoeg mogelijkheden om uw cruise zo aangenaam mogelijk te maken. Neem contact met ons op om uw persoonlijke voorkeuren te bespreken.